Pakkauskoneet

Vaakasuora käärö: 

Hankasuontie 7, 00390 Helsinki
Vannehtija, puoliautomaattinen pöytämalliVannehtija, automaattinen pöytämalliKutistekalvopakkauskoneCulinary vakuumikone Pakkaustäytekone

Vakuumi pakkauskoneet

Vakumointi on elintarvikealalla nykypäivää. Vakuumipussissa tuote ei kuivu ja tyhjiö estää happeatarvitsevien bakteerien toiminnan. Ajanmukaisilla vakuumikoneilla ja vakuumipusseilla parannat tuotteidesi säilyvyyttä merkittävästi. Nykypakkaus tarjoaa luotettavia ja tehokkaita keskieuroopassa tehtyjä vakuumikoneita, joissa on laadukas saksalainen Busch-tyhjiöpumppu.

Lue lisää...

Kutistekoneet

Kutistekalvolla saat näyttävän ja suojaavan pakkauksen. Lämmitettäessä kutistekalvo supistuu joka suuntaan ja muotoutuu pakattavan esineen tai tuotteen mukaiseksi. Supistuessaan kutistekalvo myös vahvenee ja suojaa paremmin. Kutistekoneita saatavissa eri malleja ja tehoja. Tiedustele niin tarjoamme tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Muovivannehtijat

Vannekone kuuluu pakkauspisteen peruskalustoon. Nykypakkauksen kautta löydät tarpeitanne vastaavan mallin. Automaattinen kehäkone urakkamiehille ja puoliautomaattinen pöytämalli rauhallisempaan lähettämöön.

Pakkaustäytekone

Säästä varastotilaa ja valmista pakkaustäytteesi ajanmukaisesti. Rullalta valmistat helposti pakkaukseen tarvitsemasi määrän kuplamuovia kerrallaan.

< <  ETUSIVULLE